Årlig semester


Så. Då är det äntligen dags för den årliga semestern. Vad det nu innebär i praktiken. Ja. Jag är väldigt teknisk, av den anledningen innebär det att jag under en vecka arbetar på att göra sådant som inte är jag, som inte heller är i närheten av mitt jobb.Under resan upp till Torpkonferensen blev det i år igen ett stopp på helig mark, eller vad det kallas. Under hela min uppväxt har jag gått på både barn-, ungdoms- och vuxen-möten på Nyhemsveckan. Några av mina bröder hållet den traditionen vid liv. Jag däremot har sedan jag gick bibelskola lämnat den traditionen för att hjälpa till med att driva campingen på Torpkonferensen. Frågan är hur många år till jag stannar kvar i den rollen. Det gamla goda åren och alla minnen från städ-rundor är nu endast gamla fina minnen. De känns nästan enbart nostalgiska och väldigt långt borta från dem verklighet som finns idag.