Fredrikhimlen.se – Den kristna evangeliserande bloggen… Nu anmäld till 4 i rad!

Det återigen dags för en omgång av följetongen #blogg100. Den här gången bor jag inte borta, utan hemma. Så det blir den här WordPress-installationen som jag kommer att förlita mig på. Det är något så simpelt som en Hallonpaj som driver den. Inte den nya heta sorten, utan en som har snurrat ett bra tag.

Första året jag antog och utmanade mig själv att blogga varje dag i hundra dagar var 2013. Min andra gång 2014 så testade jag Tumblr. Men nu ska jag återigen testa att wordpress-blogga.

Jag har nu fyllt i anmälningsformuläret för Blogg100 – fyra i rad.

När jag fyllde i formuläret funderade jag lite på vilket tema jag skulle använda i år. Dels med tanke på de artiklar tidningen Dagen publicerade kring starten av förra årets upplaga. Jag tänkte låta bloggens slogan spegla årets tema. Jag har tidigare haft lite olika slogan på bloggen men denna gången har jag bestämt mig för en lite tydligare annorlunda vinkel.

Jag har som tanke att vara en motpol mot de ”kristna” ”evangeliserande” bloggarna som mest är att likna vid etikettmaskiner som alltför lätt sätter negativa etiketter på oliktänkande och uttryck som inte passar in i deras former. Alltså, att försöka vara en motpol mot dessa kristna som jag inte tycker är goda föredömen.

Faktum är att jag kommer att tjyvstarta litet i år. Officiellt börjar jag när övriga startar timern för Blogg100 den 1 mars. Men, innan dess ska jag sätta lite etiketter på folk.  Nyfiken?